vineri, 10 decembrie 2010

O PAZITIE !

Că aşa e Zeus, se trezeşte vorbind având încă halicinaţii. “În ultima vreme, România nu mai are femei, are mămici. Nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara a devenit o ţară plină de mămici şi bebeluşi.”, zice Gogâie de la Cotroceanca. Are dreptate ! Ai dracu’ români, ‘tu-le muma în cur cu jacuzzi-ul lor cu tot. Fac ce fac şi-şi lasă nevestele borţoase, că nu-s toate precaute ca stăpâna frunzei, Afrodita, care ştie că nu-i bine să înghiţi şi e “politically correct” să-ţi iei de la gură, când e cazu’. Degeaba se străduieşte el să-i gonească din ţară, să-i flămânzească, să-i belească, să-i vadă pe toţi cu numele scris pe colivă. Lua-i-ar dracu’ de nesimţiţi, tot nu vor să crape şi să lase ţara populată doar de mecanisme portocalii. Cum sa conduci un popor atât de slobod la ştromeleg, priapic si cu libidoul cât Casa Poporului.
Da, băi poulix! România nu mai are femei, are mămici. Nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara a    devenit un teritoriu plin de mămici şi bebeluşi. - Dar într-o bună zi unul din bebeluşii ăştia o să se facă mare. Şi o să umble şi el beat mangă. Şi o să se pişe şi pe el un sarkoziu sau un berlusconea, o să-i strige şapcagiii: “ieşi afară, la o ţigară…”, o să-l urască necondiţionat un popor întreg, sătul de încă un bădăran ajuns in fruntea bucatelor.
După care ne relaxăm şi încercam şi alte (o)poziţii. Măcar în mandatul viitor. Pe urmă ne vom întoarce la eternul coitus per rectum politicae !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu