miercuri, 27 octombrie 2010

PD-L UN RAHAT CARE NU PUTE

Asa cum stau lucrurile in acest moment in urma rezultatului motiunii de cenzura impotriva guvernului Boc este mai mult decat clar ca Romania este condusa exemplar de coalitia aflata la putere.
Cu alte cuvinte "rahatul" inca nu pute, asa cum la nivel declarativ aproape toata pupulatia romaniei sustine ca ne indreptam cu pasi mari si siguri spre un iminent dezastru.
In tara unde 1 + 1 = 6 si 70 = 180 doar atunci cand numara stapanul nu trebuie sa te mai mire nici ca Boc are doar 1,50 cm sau ca spaga pentru o intrare la stapan e un fleac de 4.000.000 de Euro !!!
Ca asa stau lucrurile nu mai am nici o indoiala, insa am serioase dubii ca cei ce se erijeaza in salvatorii romaniei detin bagheta magica pentru minunile ce ne sunt promise in viitorul pe termen mediu si lung care vor scoate tarisoara asta din cacat.
Salvarea va veni cu siguranta in 2012 cand in campania electorala vor anunta ca Romania a iesit din criza oferind unui popor sleit de puteri 10 lei la salariu pentru asigurarea unui vot pro la alegeri. Si culmea e ca vor castiga pentru ca romanii vor fi mult prea saraci si infometati pentru a putea refuza super oferta guvernarii Boc.
Maine va avea loc asumarea raspunderii pe legea educatiei si vom fi martorii unei noi premiere mondiale, universale si interplanetare si anume ca cei pentru care 1 + 1 = 6 si 70 = 180 isi vor asuma raspunderea unei viitoare generatii de retarzi mintali usor de manipulat la urna smenuita a celor ce organizeaza alegerile parlamentare si prezidentiale acum si pururea in vecii vecilor amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu