vineri, 7 ianuarie 2011

DOAMNE IARTA-MA



In tara in care saracia este cuvantul de ordine, oameni fara speranta fac gesturi disperate si se arunca in cap de la balcoane, biserica doarme linistita si imparte aghiasma credinciosilor.
Nu mai bine biserica ar iesi public si ar condamna saracia in care a ajuns poporul asta blestemat? Are vreun mare cap al bisericii curajul sa iasa public si sa condamne guvernantii pentru saracia si mizeria in care a ajuns tara asta?
Evident ca nu.
Au preocupari mai importante cum ar fi inceperea lucrarilor la Catedrala Neamului care trebuie sa fie una de dimensiuni cosmice ca sa aibe loc toti hotii si toate curvele care vor venii la preotul homosexual pentru spovedania de sub sutana de parca Dumnezeu ar fi solutia pentru toate problemele lumesti cum ar fi, salariul minim garantat, asigurarea pensiilor, sistemul de coplata pentru serviciile medicale, reducerea personalului bugetar, alocatia pentru copii si multe alte probleme cu care se confrunta tarisoara asta.
Rolul bisericii nu mai este demult acela de a intinde o mana celor nevoiasi, celor bolnavi si celor ce cred cu adevarat in mantuire ci mai degraba rolul acesteia este din pacate parghia prin care mai marii vremurilor ajung mai usor la creierul spalat bine de aghiasma pazita strasnic de politie si de jandarmerie, institutii publice ce distribuie cu mare succes licoarea aducatoare de pensii mai mari, locuri de munca, servicii medicale gratuite si alocatii pentru copii.
Chiar nimeni nu intelege ca Dumnezeu nu-i prim ministru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu